Om mig

Jeg er et menneske der er optaget af at hjælpe andre mennesker til at lære sig selv at kende. De fleste forhindringer i at have et godt liv, findes inde i os selv. Jeg holder af, at engagere mig i andre mennesker og bruge min uddannelse som psykoterapeut og erfaring til at støtte og hjælpe dig til at komme videre og få et godt liv.

Da jeg er i løbende supervision hos en erfaren cand psyk. og en anden godkendt psykoterapeut, er du sikker på professionel og kvalificeret hjælp fra mig.

Jeg bestræber mig på, at du vil opleve dig set, hørt og forstået og ikke mindst rummet, samt, at jeg er nærværende i mødet med dig eller jer. Jeg interesserer mig for at mennesker lever livet livfuldt og jeg interesserer mig for, at finde de forhindringer og begrænsninger der måtte være og opløse dem. Jeg er indlevende og empatisk som person og så har jeg en bred erfaring.

Jeg er gift, bor i Viby J. og jeg er far til 3 børn

Min baggrund:

Jeg er uddannet krop og Gestalt-terapeut fra IFGA hvor jeg har en 4,5 års uddannelse som Individuel, par- og gruppeterapeut. Institut for Gestaltanalyse er certificeret i henhold til Socialministeriets vejledende kvalitetskriterier for psykoterapeutuddannelser i Danmark. Coaching uddannelse hos Coachfokus hvor jeg er certificeret Coach og så har jeg coaching undervisning af Sofia Manning. Derudover er jeg uddannet mindfullness Instruktør hos Stella Lützer hos MBRP.dk

Personlige erfaringer:

18 års Lederkarriere fra detailhandlen som indehaver af Tape Connection med flere detailbutikker i Danmark.

15 års samvær med 1. kone og 12 års samvær med min nuværende kone som jeg også er gift med.

Skilsmisse med alt hvad der følger med af erfaringer og følelser

Delebørn, dine, mine og vores

18 års erfaring med coaching af ansatte og års erfaring med hvad mennesker faktisk har brug for. Års terapeutisk erfaring fra Statsfængslet Møgelkær og Statsfængsel Østjylland med terapi,gruppeterapi, coaching og motiverende samtaler.

Mentor arbejde i Århus Kommune med mennesker der er udenfor arbejdsmarkedet og som har brug for støtte og coaching til at skabe et bæredygdigt fundament i livet og støtte dem i de forandringer der skal til for at få et godt liv.

Frivilligt arbejde:

Mangeårig fodboldtræner i mine børns fodboldklubber

Erhvervsmæssige erfaringer:

2014-              Jobkonsulent hos Favrskov kommune og mentor i Århus kommune.

2011-2014       Psykoterapeut og misbrugsbehandler ved Statsfængslet Møgelkær

2010                Karrierecoach hos Karrierecoach Danmark, Viby J

1993-2010       Indehaver og direktør i Tape Connection

 

Personlig Supervision hos:  Cand Psyk Lars Paaby , og tidligere superviseret hos Cand Psyk Niels Hoffmeier og Psykoterapeut Kia Marquardt