Individuel terapi

Individuel terapi egner sig til dig der ønsker at arbejde med betydningsfulde personlige problematikker.  Samtalen med mig som professionel er anderledes end en snak med en god ven.

Jeg skaber et trygt frirum, hvor du kan give udtryk for det der forhindrer dig i, at være tilfreds i livet og det der forhindrer dig i, at have det godt. Der er noget der bekymrer, trykker eller irriterer dig. Jeg støtter dig, lytter og stiller spørgsmål der får dig til at se tingene fra nye vinkler. I terapi lærer du at sætte og slippe grænser, og også følge dig tryg når du gør det.

Meget ofte kommer du fordi der er dagligdagssituationer privat, i familien eller på arbejdet, hvor du ikke er tilfreds. Individuel Terapi giver en integrering af dine kreative og resoursestærke sider og jeg hjælper dig til at få større udbytte af dem

Jeg vil udfordre dig med mine tanker, og overvejelser og målet med terapien, er at du får større selvindsigt og selvaccept og vi sammen finder frem til hvad der forhindrer dig i det du gerne vil, samt du får nye perspektiver på dine problemstillinger og du kan opsætte andre strategier og jeg er med til at du ser værktøjerne til at nå dine mål.

Er dit liv helt kaotisk kan jeg hjælpe dig med overblik og du kan begynde at arbejde med de ting der giver kaos. Individuel Terapi hjælper dig til med at revidere gamle uhensigtsmæssige mønstre, der er grundlagt i fortiden, men som stadig bliver aktiveret i bestemte situationer i dit liv i nutiden. Det kan være angst, depression, misbrug og afhængighed, jalousi, sorg, lavt selvværd, ensomhed, meningsløshed og følelsesmæssige problemer. Det kan være du er vokset op i en familie med alkohol, hvor enten mor eller far eller dem begge har drukket. Det udvikler ofte en stor hensynstagen til andre, hvor man glemmer sig selv og egne behov.

Ud fra en gestaltterapeutisk referenceramme arbejder jeg med opmærksomhed på:

  • Kroppen og hvad den kan fortælle
  • Drømme og deres eksistentielle budskaber
  • Hvad du ønsker og mærker
  • Problemer der forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil

Jeg arbejder oplevelsesorienteret. Det vil sige, at vi tager udgangspunkt i det der fylder lige nu. Det er ikke nødvendigvis barndommen, vi skal tilbage til – nutiden rummer også svarene, da vi ofte fortsætter de mønstre vi har lært for længe siden.

Individuel terapi foregår altid på en nænsom måde med dyb respekt for dine grænser og den giver dig personlig udvikling – Du får flere muligheder i livet.  Målet er, at give dig nye redskaber, eller du kommer til at få integreret værktøjerne til at mestre dit liv.

Ring endelig hvis du har spørgsmål på telefon 30118216 eller mail på udviklingssamtaler@gmail.com

 

Terapi ca. 60-75 min kr. 600,- Ved afbud dagen før: gratis. Ved afbud samme dag: 300,-

Terapi for studerende på SU, førtidspensionister eller kontanthjælpsmodtagere,  60-75 min kr. 500,- Ved afbud samme dag:250,-