Coaching

Grænsen mellem coaching og terapi er flydende, men hvor coachingen typisk er konkret, handlingsorienteret og fremadrettet går terapien dybere og tager fat i indarbejdede, ubevidste handlingsmønstre, som er uhensigtsmæssige, fordi de hæmmer og begrænser dig i forhold til det liv du gerne vil leve og den forandring og udvikling, du gerne vil opnå.

Coaching handler om hvordan du når dine mål og de ønsker du brænder for, uden at spænde ben for dig selv. Og prioritere de ting du vil og få lagt en kurs for dit liv.

Få revideret og erkendt gamle uhensigtsmæssige mønstre, der ofte er blevet grundlagt i fortiden og som var hensigtsmæssige dengang , men stadig automatisk bliver aktiveret i bestemte situationer. Typiske eksempler på problematikker der kan bearbejdes i coaching er:

Selvværds- og angst problematikker, depression, misbrug og afhængighed

Jeg coacher med opmærksomhed på:

Kroppen og hvad den kan fortælle

Drømme og deres eksistentielle budskaber

Hvad du ønsker og hvad du mærker

Problemer med at leve det liv du gerne vil

Den menneskelige hjerne lærer hurtigt. Og ved at udnytte det, kan vi med enkle og effektive værktøjer lægge de gamle handlemønstre bag os  og sætte nye hensigtsmæssige i stedet. Handlemønstre som vil hjælpe dig til at opnå det du gerne vil med dit liv.

Ring endelig hvis du har spørgsmål på telefon 30118216 eller mail på udviklingssamtaler@gmail.com

 

60-75 min kr. 600,- Ved afbud dagen før: gratis. Ved afbud samme dag: 300,-

Coaching for studerende  på SU, førtidspensionister eller kontanthjælpsmodtagere,  ca. 60-75 min kr. 500,-